Iemke Roos Audio B.V.

 

Iemke Roos Audio b.v. is voor het eerst ingeschreven bij de KvK in 1969. Toen nog onder de naam Radio Roos. De oprichter van het bedrijf, Iemke Roos, was indertijd werkzaam als geluidstechnicus bij Veronica en was met zijn bedrijf, Radio Roos, het eerste bedrijf dat geluid bij de Veronica Drive Inn show's verzorgde.

Sinds begin 70'er jaren is Iemke Roos zich gaan toeleggen op het importeren van Professionele Audio producten. En Iemke Roos Audio één van de "oudste" importeurs van professionele audio apparatuur in Nederland.

In 1988, vlak voor het op véél te jonge leeftijd overlijden van Iemke Roos, is het bedrijf overgegaan in Franse handen en maakte het deel uit van een groep van bedrijven met vestigingen in Frankrijk, België en Engeland.

Sinds maart 2003 is het bedrijf echter weer in Nederlandse handen en opereert Iemke Roos Audio b.v. weer als een geheel zelfstandige onderneming.

Alle merken die Iemke Roos Audio importeert worden via een groot aantal dealers in de Nederlandse markt verkocht. Onder onze dealers vind je specialisten op vele vakgebieden zoals Broadcast & Recording, A/V facilitair & Verkoop, High-end Rental companies, Muziekwinkels en Hi-Fi specialisten.
 

Algemene Leverings en betalingsvoorwaarden:
Een verkorte opgave van onze algemene voorwaarden kunt u als .pdf bestand downloaden

33125.236 K.v.K. Amsterdam

 

 

© 2006  Iemke Roos Audio BV